icon
icon
icon
icon

Barnvänliga hotell

Bonus, plast eller extra? Vi har rum för alla sorters familjer.

Mellan, stor eller lilla. Vi har lika många varianter på familjerum som det finns syskonkombinationer. Och på våra familjehotell finns alltid något speciellt för både de stora och små barnen. Vad sägs om lekrum, välkomstgåva, glass eller våffelbuffé? Perfekt för en mysig helg tillsammans.

Nedan hittar du några av våra barnvänliga hotell – men vi har självklart fler än så. På varje hotells bokningssida kan du se deras barnpolicy.

Några av våra barnvänliga hotell

Best Western Plus Sthlm Bromma

På Sthlm Bromma kan man välja mellan att spela Playstation4 eller bara roa sig med några av leksakerna i det nybyggda lekrummet. Vid incheckning får barnen själva välja en liten leksak.

Läs mer icon

Best Western Plus Åby Hotel

Åby Hotel i Mölndal strax utanför Göteborg har inte bara inrett hotellet med tivolitema, här finns även biljard, travspel och pingisbord för både små och stora barn att leka med.

Läs mer icon

Best Western Plus Grand Hotell Elektra

Grand Hotell Elektra i Ludvika bjuder sötsugna barn på glass efter maten. På frukosten finns barnklassiker som Oboj, pannkaka med grädde, sylt och Nutella samt våfflor. Efter maten finns lite kul grejer att leka och pyssla med.

Läs mer icon

Best Western Plus Hus 57

Hus 57 erbjuder många möjligheter för hela familjen. Som mittpunkt mellan Kullahalvön och Bjärehalvön kan man välja bland aktiviteter som klättring, fiske, kajak, padel och MTB. På hotellets playlounge hittar du härliga ytor för både stora och små.

Läs mer icon

Hotell Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

På Hotell Malmköping finns en härlig lokal med biljardbord, dart, TV och kortspel, där barn och ungdomar gillar att hänga.

Läs mer icon

Gothia Towers, WorldHotels Elite

På Gothia i Göteborg finns det massor av kul för barnen, bland annat lek- och bushörna, spel, pingis, shuffleboard och Tiktok corner. I välkomstgåva får barnen gosedjur, memoryspel eller pysselpåse.

Läs mer icon