icon
icon
icon
icon

Företagsavtal

Best Western Hotels & Resorts har över 4 500 hotell runt om i hela världen, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare. Bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst.

I dagsläget är Best Western Sveriges mest rikstäckande hotellkedja med över 120 hotell på mer än 100 orter – lika olika överallt. Majoriteten av våra hotell har centrala lägen nära till kommunikationer och andra knutpunkter.

Som global hotellkedja är vi flexibla och erbjuder såväl lokala, nationella, nordiska som globala hotellavtal. Med vår Net Promoter Score på över 57 ligger vi högst i branschen vad gäller kundnöjdhet. Gör som 1000-tals företag och ta del av möjligheten att skriva avtal med oss. Vi skräddarsyr företagsavtalet efter era behov. Ju fler nätter ni lägger på Best Western Hotels & Resorts, desto bättre förmåner får ni.

Välj rätt paket

Varför företagsavtal?

  • Gynna den lokala entreprenören

  • Ta del av kampanjer och erbjudanden

  • Skräddarsydda lösningar för dina behov

  • Rabatt på alla skandinaviska Best Western-hotell

  • Möjlighet till rabatt på hotell i hela världen

  • Rabatt på möteslokaler

Best Western Rewards

Det finns massor av fördelar med ett medlemskap i vårt prisbelönta lojalitetsprogram Best Western Rewards. Bonusnätter, exklusiva förmåner och erbjudanden och poäng som gäller för alltid och över hela världen.

Läs mer

Projektboende

Vi erbjuder prisvärda hotell för projektboenden under både längre och kortare tid. Vi tar fram en offert utifrån era specifika önskemål.

Kontakta sales@bwhhotelgroup.se.

Kontaktuppgifter

Kontakta vår säljavdelning på sales@bwhhotelgroup.se.

Inspiration