Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Odense

Hotell nära naturen och otaliga historiska upplevelser

I hjärtat av Fyn ligger Best Western Plus Hotel Odense, omgivet av pulserande stadsliv och avkopplande natur. Här kan du utforska ett smörgåsbord av sevärdheter för hela familjen, uppleva konserter och njuta av den stilla naturen. Hotellet erbjuder kalla förfriskningar i både loungen och restaurangen där fynska råvaror står i fokus.

Kliv in i det moderniserade hotell och upplev den trevliga atmosfären. Hotellet erbjuder rymliga rum, en modern restaurang inspirerad av fynska råvaror och utmärkta mötesfaciliteter. Hotellets centrala läge ger enkel tillgång till lokala attraktioner och transportmöjligheter. Hotellets vänliga personal är alltid redo att hjälpa till, så att du kan njuta av det bästa av Fyn. Oavsett om du vill utforska det lokala området eller koppla av på hotellet har vi den perfekta vistelsen för dig.


Rymliga rum

Hotellet erbjuder rymliga rum med moderna bekvämligheter tänkta att skapa en avkopplande atmosfär, perfekt för att varva ner efter en dag med möten eller sightseeing. Alla rum är modernt inredda i mjuka toner och utrustade med gratis wifi, tv med inbyggd Chromecast och arbetsyta, vilket gör dem idealiska för både affärsresenärer och turister. För familjer erbjuds stora familjerum.  Gym och bastu  Som gäst kan du njuta av både avkoppling och välbefinnande i hotellets bastu och gym. Om du gillar att röra dig i den friska luften har receptionen tips på löprutter och vandringsleder, så att du kan utforska de natursköna omgivningarna på en frisk löptur eller promenad.


Frukostbuffé, restaurang och lounge

Börja dagen med en utsökt frukostbuffé i hotellets restaurang Fionie, som erbjuder ett brett urval av färska och lokala råvaror. Restaurangen är även öppen för á la carte på kvällen och kombinerar det fynska köket med en fransk touch. Är du sugen på något gott är baren i loungen vid receptionen ett självklart ställe att koppla av med kalla drycker, snacks, tapas och små fruktfat.


Ett centralt läge i hjärtat av staden och naturen

Fyn är känt för sin vackra och frodiga natur, böljande landskap och charmiga byar, där det finns flera cykel- och vandringsleder, i Kohavesskogen och runt fina sjöar. Förutom den fynska naturen är ön rik på historia, familjevänliga sevärdheter och kultur. Ta en tur till Rosengårdcenteret där det finns goda shoppingmöjligheter och en stor biograf. Med spårvagnen tar du dig också enkelt in i Odense Centrum, som bland annat är känt för att vara författaren H.C. Andersens hemstad. Besök här Odense gågata, Odense hamn och utomhuspool, H.C. Andersen museum eller kulturupplevelser, shopping och mysiga caféer.

Kundevurderinger: 4,3/5 (76 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Odense

Orbekvej 350, 5220 Odense SØ

Telefon: +45 65 56 01 00

E-mail: info@hotelodense.dk

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurang Fionie

Restaurang Fionie på Best Western Plus Hotel Odense erbjuder en modern och rymlig atmosfär med mycket ljus. Köket är inspirerat av det franska köket med en fynsk touch och erbjuder läckra à la carte-rätter gjorda på lokala råvaror. Du kan också njuta av din mat på hotellets utomhusterrass.

Köp till frukostbuffé

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar och loungeområde

Hotellet har en ljus och trevlig bar och loungedel vid receptionen, där det även går att sitta ute i loungemöbler. Loungeområdet är perfekt för avkoppling med kalla drycker, snacks, tapas och små fruktfat.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 10:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis med två betalande vuxna i befintlig säng.


Kæledyr

Hotellet tillåter husdjur vid förfrågan, mot en avgift på DKK 300 per vistelse med en hund per natt. I priset ingår ett välkomstpaket med filt, hundpåsar, godis, vattenskål och en boll. Hundar får inte vistas i restaurangen, men är tillåtna på uteserveringarna. En kilometer från hotellet finns en stor hundskog med grönområden. Vänligen kontakta hotellet före ankomst.


Parkering

Parkering är gratis. Hotellet har 1 900 parkeringsplatser, varav 26 med Clever laddstationer.


Andre ydelser

  • Restaurang
  • Lounge/bar
  • Bastu
  • Gym
  • Reception öppen 24 timmar
  • Konferenslokaler
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Gång- och löprutter och cykeluthyrning

Utforska det lokala området med löprutter, som du kan få i receptionen. Lederna tar dig genom de natursköna omgivningarna och är ett härligt sätt att uppleva Fyn, oavsett om du föredrar en kort promenad eller en längre löprunda.


Om du gillar att cykla runt och upptäcka det närområdet kan du hyra cyklar på hotellet.

Gym

Besök hotellets fitnesscenter med utvalda träningsmaskiner och lösa hantlar. Rummet är bra för dig som vill behålla din träningsrutin under din vistelse.

Bastu

Besök hotellets bastu och njut av värmen och lugnet. Bastun ligger på nedre våningen.

Møder og konference

På hotellet kan du hålla allt från små till stora konferenser och mässor. Alla mötes- och konferensrum är utrustade med projektor eller duk, whiteboard, block, pennor och minst två mikrofoner i de större rummen.

  • Jyske Bank Arena

    Area5250 m2

  • Hall A

    Number of personsMax 3300 gæster
    Area2835 m2

  • Hall B

    Number of personsMax 2600 gæster
    Area2160 m2

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.